Kenapa Simkad ToneExcel TAK SAMA Seperti Simkad-Simkad Lain ?

Assalamualaikum dan salam hormat kepada rakan-rakan semua,
 
Di sini saya ingin berkongsi peluang buat duit kepada anda melalui Simkad ToneExcel.

Ini BUKAN simkad biasa-biasa. Simkad ini BOLEH memberi anda duit yang sangat BANYAK setiap bulan TANPA henti walaupun anda duduk di rumah.

Sila baca setiap maklumat dalam website ini supaya anda faham peluang yang cukup unik ini !SETUJU TAK...GUNA HANDPHONE DAPAT DUIT ADALAH LEBIH BAIK DARI GUNA HANDPHONE TAK DAPAT DUIT ?
1. ANDA AKAN DAPAT DUIT


Bagaimana ANDA AKAN DAPAT DUIT dalam bisnes ToneExcel ini ?

Pertama sekali anda perlu jadi pengguna simkad toneexcel, simkad ini sama fungsinya dengan simkad2 yang lain. Senang kata apa yang simkad anda gunakan sekarang boleh lakukan, simkad toneexcel boleh berfungsi sama sepertinya. Malahan charge penggunaannya setiap bulan, tidak akan jauh beza dengan apa yang anda gunakan sekarang.


Kedua, anda hanya perlu mempromosikan simkad ini kepada orang lain, jika mereka juga gunakan simkad toneexcel ini, apabila mereka topup atau tambah nilai sahaja, anda akan dapat duit sebanyak 6% dari nilai topup mereka. duit2 ini akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda setiap bulan.

Agak2 anda berapa lama orang akan pakai handphone ? Berapa kali mereka akan topup ? Maknanya selagi mereka gunakan simkad tersebut, selagi itulah mereka topup tanpa henti. Ini akan menyebabkan anda akan dapat duit.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

CARA BUAT RM30 RIBU DALAM MASA 3 BULAN DENGAN BISNES IKLAN.